Volg SBBD op Twitter
 Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht
 Dordtse Kil I + II / Amstelwijck West Dordtse Kil III Zeehavengebied / Krabbepolder Louter Bloemen
  Home   Contact   Print   Zoeken   Documenten   Links  
 Hoofdmenu SBBD
 Beveiliging
 Keurmerk KVO-B
 Tarieven
 Deelnemers
 Meedoen
 Reacties
 Nieuws
 Nieuwsbrieven
 Column
 Bestuur en Contact
 Wijklijn: Meld defecten openbare ruimte
 Doe aangifte via het internet
 

Reacties

Zo reageren deelnemers:
 

H. de Swart, directeur HSD Technische Handelsonderneming, Einsteinstraat

"Het was op ons bedrijventerrein hard nodig om met een surveillanceproject te starten. Wij hebben goede ervaringen en staan zeer positief tegenover het project. Zowel met de vertegenwoordigers van de Stichting als die van de ANVD zijn de contacten goed en wordt er snel gereageerd. Het getuigt van een goed sociaal gedrag deelnemer te zijn."


P. Holierook, General Manager
Mercure Hotel Dordrecht

"Voorheen hadden wij veel problemen op ons parkeerterrein maar dat is sterk verminderd nu wij deelnemer zijn en de surveillance zich nu ook tot ons uitstrekt. Met name in de weekends is het resultaat goed merkbaar. Het is voor iedere ondernemer eigenlijk een must om deelnemer te zijn. Door het collectieve karakter van de beveiliging zijn de kosten redelijk."


A. Reppel, directeur
Reppel Vastgoed B.V. , Pieter Zeemanweg

"Het initiatief van collectieve beveiliging wordt door ons zeer gewaardeerd. De resultaten zijn perfect te noemen en het project moet zeker in stand blijven. Het is een verkeerde beslissing om niet deel te nemen aan het project want het gaat ten slotte maar om een relatief gering bedrag. Voor de vrachtauto's die nu op het terrein parkeren moet een oplossing gevonden worden."


J. Verstraten,
Q-Ware Automatisering, Maxwellstraat

"Kort gezegd: Het helpt die surveillance en het afsluiten van het terrein. De camerabewaking heeft een grote preventieve werking en weerhoudt menigeen met kwade bedoelingen het terrein op te komen. De samenwerking tussen alle partijen is opmerkelijk groot. Het is een collectief initiatief waarin uiteenlopende partijen participeren. Alle ondernemers met een gevoel voor verantwoordelijkheid zijn solidair en hebben zich als deelnemer aangesloten. De kosten worden op de juiste wijze verdeeld en de zo genaamde "meelifters" zouden dat ook moeten inzien en zich snel melden. Ondernemers dienen in zo'n mooi project solidair te zijn."


M. Geise, directeur
IIT Flygt, Pieter Zeemanweg

"De terreinbeveiliging van het bedrijvengebied is buitengewoon effectief en de kosten van de bewaking zijn peanuts tegenover de voordelen die het biedt. Het zou van een goed sociaal gedrag blijk geven als niet-deelnemers zich alsnog contracteren."


T. van Gemert, directeur
Van Gemert Autoschade, Pieter Zeemanweg

"Vroeger adviseerden wij onze klanten om hun te repareren auto's niet 's avonds voor de deur te zetten, nu kunnen dat wel doen dank zij de surveillance en de afsluitingen. Jammer dat er nog ondernemers zijn die het belang niet inzien en "meeliften" met een project waar anderen voor betalen."


A.P. Vlaanderen, directeur
Sunseeker b.v. en Vlaanderen b.v., Calandstraat

"Het initiatief van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen heb ik vanaf het eerste moment toegejuicht. De criminaliteit is sterk gedaald. Hadden wij vroeger wel 2 tot 3 diefstalmeldingen per week nu is dat gedaald tot nul per jaar. Ook dit project kan nog op een aantal punten worden verbeterd, maar daar is geld voor nodig en daarom moeten er veel deelnemers zijn. Iedere ondernemer zou dat moeten beseffen, want het is, en dan druk ik mij zacht uit, toch niet netjes dat anderen voor de kosten moeten opdraaien terwijl zij er wel van profiteren."

Bent u deelnemer en wilt u ook reageren? Gebruik dan het onderstaande reactieformulier. Uw reactie wordt zeer gewaardeerd.

 Terug Verder

Reactieformulier

Bedrijfsnaam:*
Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
 
Reactie:

 Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht - SBBD Stuur een e-mail naar info@sbbd.nl 078-6176506